18 اسفند 1401
نشست مشترک معاونین و مدیران آموزشی دانشگاه های منطقه دو کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بایل، نشست مشترک معاونین و مدیران آموزشی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور، در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور دکتر فرید صمصامی خداداد معاونت آموزشی و پژوهشی و دکتر هاجر رجایی لیتکوهی مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار شد.

دکتر حمید رضا توکلی معاون آموزشی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عرض خیرمقدم و قدردانی از حضور معاونین و مدیران آموزشی دانشگاه های منطقه 2 کشور گفت: امیدواریم که بتوانیم این سلسله نشست ها را با برنامه ریزی دقیق و منظم به صورت مستمر برگزار نماییم، تا بتوانیم از تجارب همدیگر بهره ببریم.

دکتر توکلی با اشاره به اهمیت و نقش مؤثر آموزش بیان داشت: آموزش مبنا و اصل دانشگاه ها است. هر چند پژوهش نیاز است، ولی خروجی کار آموزشی خوب، منجر به دستیابی به پژوهش های خوب و تاثیرگذار می گردد؛ مأموریت آموزشی ما تربیت دانشجویان و فارغ التحصیلانی است که برند دانشگاه باشند و در صنعت و جامعه مؤثر باشند. متاسفانه در دهه های اخیر دانشگاه ها به سمتی حرکت می کنند که آموزش در گوشه ای از سیاست ها و مأموریت ها قرار گرفت و فناوری و کارآفرینی در کانون توجه و اهد اف دانشگاه ها قرار دارد.

دکتر توکلی ضمن اشاره به این که موارد آموزشی در بخش دانشجویی و هیات علمی بسیار زیاد است، اظهار داشت: توجه به موضوعاتی از قبیل راهنمای آموزشی دانشجویان، مرکز آموزش های آزاد و مجازی، دیپلماسی علمی و تلاش برای جذب دانشجویان بین الملل بسیار مهم است. دانشجویان بین الملل سفیران فرهنگی ما در کشورهای خودشان هستند.

گفتنی است در ادامه، اعضای حاضر در جلسه پیرامون موضوعاتی از قبیل شیوه نامه سرآمدی آموزش، پایه های تشویقی، گواهی بسندگی زبان انگلیسی، طرح تحول آموزش و ... به بحث و تبادل نظر پرداختند.